Pi33mi napisał:
Jesteś żałosny człowieku. Nie potrafisz za grosz zrozumieć satyrycznego podejścia do takich tematów. Twoje próby wygrania dyskusji poprzez wytykanie błędów interpunkcyjnych/ortograficznych tylko pokazują, jak płytko myślisz.
A zauważyłeś błędy logiczne i przekłamania? Jeśli robisz poradnik, to pisz w nim prawdę. Sprawdź własne dane pod każdym kątem, tak, by nie wprowadzać innych w błąd. Uczciwie pokazałem Ci co należy poprawić i co zrobiłeś źle.
Zamiast przyjąć dobre rady i wytknięcie błędów, nazywasz osobę próbującą Cię konstruktywnie skrytykować płytko myślącą, i skupiasz się na tym, że wytknęła Ci literówkę. Niczego nie próbuję wygrać, bo tu nie ma nic do wygrywania. Cała ta wymiana zdań nie okryje jednego z nas chwałą. W tej potyczce są tylko przegrani.
Zamiast pisać powyższego posta mogłeś po prostu poprawić błędy. Dostałbyś łapkę, a ja edytowałbym swój do czysta. Myśl, Pysiek. Myśl.
@dół:
Ale poradnik nie jest zgodny z prawdą, bo można stawiać szyb nie tylko na plaży i pod wodą. Co udowodniłem własnym screenem. Dodatkowo, koleś się ciska i jest nieprzyjemny, więc mam prawo w kulturalny sposób pokazać mu co robi źle. A wszystkie jego posty zostały już zgłoszone, ponieważ bezpodstawnie mnie obraża.
Jeśli nie jesteś czegoś pewny, to tego nie rób.