- Steam
- 76561198384891154
mejdi zabrał mojego busa. Przyszedłem dzisiaj i okazało się że busa nie ma bo wszystkie busy zniknęły z mapy. Chciał bym odzyskać albo busa albo 125k za busa. ):
Jak masz na garażu to już powinien działać. Dzisiaj naprawiałem mody.mejdi zabrał mojego busa. Przyszedłem dzisiaj i okazało się że busa nie ma bo wszystkie busy zniknęły z mapy. Chciał bym odzyskać albo busa albo 125k za busa. ):
nie jest na garażu tylko policja mi go zabrała i zniknąłJak masz na garażu to już powinien działać. Dzisiaj naprawiałem mody.
kiedy?nie jest na garażu tylko policja mi go zabrała i zniknął
zabraliście. mam dać nagranie? przed banem mnie aresztowaliście bo miałem stile i empiera i busa rekwirowaliście. TO TY NIE KŁAM KŁAMCZUCHUNikt Ci go nie zabrał i nie próbuj tutaj kłamać.
Policja nie zabrała Ci żadnego busa.
Za takie perfidne bzdury proponuję zamknąć bez zwrotu @dzonyloker
Dobra już wiem edytowałem post ale zdążyłeś już odpisaćzabraliście. mam dać nagranie? przed banem mnie aresztowaliście bo miałem stile i empiera i busa rekwirowaliście. TO TY NIE KŁAM KŁAMCZUCHU
Post automatically merged:
na serverze byli ty patelnia rudy i rysiu
spkDobra już wiem edytowałem post ale zdążyłeś już odpisać
Dzisiaj się sprawą wyjaśni. Może ktoś ma go na gadd może nawet ja ale nie mogę go wyjąć
Przelalem ci tez 15k bo miales tam spawarke i jakies pierdołyto co odzyskam busa?
dziękuje :*Przelalem ci tez 15k bo miales tam spawarke i jakies pierdoły
pozdrawiam sorry ze tak długo.